Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα CROCUS εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια των αγορών μέσω της ιστοσελίδας της.

H παράθεση των κάτωθι αναφερόμενων όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος CROCUS προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, γίνεται με απώτερο σκοπό τη δική σας ενημέρωση, αφενός για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και αφετέρου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα CROCUS.

Ασφάλεια συναλλαγών

Στην περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Alpha Bank όπου γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου Secure Sockets Layer (SSL), με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή,
  • με τραπεζική κατάθεση,
  • με κάρτα.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα διαδικτυακή πύλη συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών / χρηστών της μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στη Δικτυακή Πύλη είναι τα ακόλουθα:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Αριθμοί τηλεφώνου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)

Τα παραπάνω στοιχεία δεν θα διατεθούν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών / χρηστών της σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη / χρήστη.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Δικτυακής Πύλης υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με τη προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως εκάστοτε ισχύει.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Copyright)

Το περιεχόμενο της Δικτυακής Πύλης διατίθεται στους επισκέπτες/ χρήστες της για προσωπική χρήση. Το περιεχόμενο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς σχετική ειδοποίηση κατά την κρίση του NailsClub. Επιτρέπεται η μη εμπορική χρήση και η αναπαραγωγή του, ολική ή μερική, με την προϋπόθεση ότι το αναπαραγόμενο προϊόν είναι ελεύθερα διαθέσιμο στη συνέχεια μέσω του Διαδικτύου ή άλλου πρόσφορου μέσου και συνοδεύεται από ευκρινή και διακριτή αναφορά στην πηγή προέλευσής του. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί ρητά τη γραπτή ρητή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Το NailsClub διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο και τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού.

Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Nails Club παραχωρεί τη συγκατάθεσή στους ανωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται . Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών της Δικτυακής Πύλης.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης της Δικτυακής Πύλης καθώς η συνεχής χρήση της συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της Δικτυακής Πύλης παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα. Επιπλέον, αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσοναφορά στη αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε.

Υπαναχώρηση – Επιστροφές προϊόντων

Στόχος του www.crocus.gr είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.

Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτή της παραλαβής, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@crocus ή τηλεφωνικά στον αριθμό 22940 50427. Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : Nails Club – Crocus, Λαμέρα 28, Νέα Μάκρη, TK 19005. Εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σας θα γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Click to access the login or register cheese