Περισσότερα για εμάς

anna-telmanova

Στο Nails-Club είμαστε αφοσιωμένοι στην τέχνη του nail art, της αισθητικής άκρων και της ονυχοπλαστικής. Mετά από 15 χρόνια εμπειρίας, και με την καθοδήγηση της Άννας Τελμάνοβα, είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε τη γνώση μας σε όποια φίλη θέλει να κάνει το ταλέντο της επάγγελμα και να γίνει μια επαγγελματίας nail artist. Αλλά επειδή η γνώση είναι μια συνεχής διαδικασία που πρέπει συνεχώς να εμπλουτίζεται, παρέχουμε και ειδικά σεμινάρια για ήδη επαγγελματίες όπου θα μάθουν όλες τις νέες τεχνικές από τους κορυφαίους του είδους για να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνικής.

Η σειρά επαγγελματικών προϊόντων Crocus, που διατίθεται σε αποκλειστικότητα στο Nails Club είναι το καλύτερο υλικό για να δουλεύει μια σύγχρονη επαγγελματίας. Μεγάλη ποικιλία, τεχνογνωσία και επιστημονική δουλειά διαθέσιμη σε εσάς μέσα από το κατάστημα ή το e-shop μας.

Περιηγηθείτε στο site μας και μάθετε τα πάντα για τα σεμινάρια και τα επαγγελματικά προϊόντα μας που θα σας απογειώσουν σαν επαγγελματία. Εγγραφείτε στο newsletter για να έχετε στο mail σας πρακτικές συμβουλές ομορφιάς, να ενημερώνεστε για τις μοναδικές προσφορές μας και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.