Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Φρέζες Υπάρχουν 67 προϊόντα.

Οι φρέζες νυχιών της Crocus είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροχού για εργασίες είτε πάνω σε τεχνητά νύχια είτε σε φυσικά νύχια. Υπάρχουν φρέζες για νύχια από, κοβάλτιο, φρέζες με επικάλυψη PVD, κεραμικές, καρβιδίου και διαμαντόφρεζες. Οι φρέζες για νύχια είναι ιδανικές για τεχνίτριες που χρησιμοποιούν τροχό για την περιποίηση των άκρων.

Υποκατηγορίες

 • Διαμαντόφρεζες

  Οι διαμαντόφρεζες της Crocus είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροχού για εργασίες που γίνονται πάνω σε φυσικά νύχια. Η "διαμαντόφρεζα" προορίζεται για χρήση από τεχνίτριες νυχιών που χρησιμοποιούν τροχό για την περιποίηση των άκρων τόσο των χεριών όσο και των ποδιών.

 • Φρέζες Καρβιδίου

  Οι φρέζες καρβιδίου της Crocus είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροχού για εργασίες που γίνονται πάνω σε τεχνητά νύχια. Οι φρέζες καρβιδίου προορίζονται για χρήση από τεχνίτριες νυχιών που χρησιμοποιούν τροχό για την περιποίηση των άκρων τόσο των χεριών όσο και των ποδιών.

 • Κεραμικές Φρέζες

  Οι κεραμικές φρέζες της Crocus είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροχού για εργασίες που γίνονται πάνω σε τεχνητά νύχια. Οι κεραμικές φρέζες προορίζονται για χρήση από τεχνίτριες νυχιών που χρησιμοποιούν τροχό για την περιποίηση των άκρων τόσο των χεριών όσο και των ποδιών.

 • Mandrel - Στελέχη

  Ανταλλακτικά τροχού λείανσης Crocus για μανικιούρ και πεντικιούρ. Kατάλληλα για σκληρύνσεις και υπερκερατώσεις. Δουλεύονται αριστερόστροφα-δεξιόστροφα, ιδανικά για τους αριστερόχειρες. Λεπτή κόκκωση. Για κάθε τύπο τροχού.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 9 από 67 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 9 από 67 αντικείμενα