Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

  Κορυφαίες πωλήσεις

  Information

  Gel System Υπάρχει 1 προϊόν.

  Crocus Nail Gel System διάφανα αλλά και camouflage, σχεδιασμένα και προορισμένα για επαγγελματική χρήση. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων καλύπτει τις απαιτήσεις  ακόμα και της πιο έμπειρης τεχνίτριας. Η σύσταση ποικίλει υπάρχουν τζελ λεπτόρρευστα, παχύρευστα, μέτριας ρευστότητας, εμπλουτισμένα με ίνες ακρυλικού, ακόμα και με glitter.

  Υποκατηγορίες

  • Base Builder Gel

   Τα Base Builder Gel της Crocus διατίθενται σε 10 διαφορετικούς τύπους. Οι ρευστότητες και οι υφές διαφέρουν, όλα σχεδιασμένα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Όταν μιλάμε για Base Builder Gel μιλάμε για μονοφασικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να προηγηθεί base gel ως βάση (Mystic).

  • Camouflage Gel

   Τα Camouflage Gel της Crocus διατίθενται σε 19 διαφορετικές αποχρώσεις προκειμένου να καλύψουν τις προσδοκίες της πιο απαιτητικής τεχνίτριας αλλά και της πιο "ψαγμένης" πελάτισσας. Όταν μιλάμε για Camouflage Gel μιλάμε για τριφασικό σύστημα, η βάση ( Mystic ) είναι απαραίτητη.

  • Acrygel

   Ακρυλικά νύχια με τις ευκολίες του gel

   Το Acrylgel  ένα καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο για όσους θέλουν "ανθεκτικά ακρυλικά νύχια" με τις ευκολίες του gel. Η μαλακή του σύσταση κάνει τη διαφορά - από τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο -  καθώς είναι ευκολοδούλευτο  ακόμα και από την πιο αρχάρια τεχνίτρια.

  • Βιβλίο Ονυχοπλαστικής
  • Base & Top

   Crocus Nail Base & Top, προϊόντα προετοιμασίας και φινιρίσματος τεχνητών νυχιών. Είναι κατάλληλα για όλες τις εργασίες ονυχοπλαστικής προορισμένα στο να διασφαλίζουν την άριστη συγκόλληση των τεχνητών υλικών μας με το φυσικό νύχι, αλλά και να θωρακίσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες μας με γυαλιστερή ή ματ υφή μέχρι την επόμενη συντήρηση.

  Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
  Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο