Κατάλογος

Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Προσφορές

Gel System Υπάρχουν 32 προϊόντα.

Crocus Nail Gel System 27 διαφορετικά προϊόντα ονυχοπλαστικής - διάφανα αλλά και camouflage - σχεδιασμένα και προορισμένα για επαγγελματική χρήση. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων καλύπτει τόσο τις απαιτήσεις όσο και τις ανάγκες ακόμα και της πιο έμπειρης τεχνίτριας. Η σύσταση ποικίλει υπάρχουν τζελ λεπτόρρευστα, παχύρευστα, μέτριας ρευστότητας, εμπ...

Υποκατηγορίες

 • Base Builder Gel

  Τα Base Builder Gel της Crocus διατίθενται σε 10 διαφορετικούς τύπους προκειμένου να καλύψουν τις προσδοκίες ακόμη και της πιο απαιτητικής τεχνίτριας. Οι ρευστότητες και οι υφές διαφέρουν - λεπτόρρευστα gel, παχύρευστα, μέτριας ρευστότητας, ζελοειδής σύστασης, εμπλουτισμένα με ίνες ακρυλικού κάποια για μεγαλύτερη ακόμη αντοχή στο νύχι, όλα σχεδιασμένα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Όταν μιλάμε για Base Builder Gel μιλάμε για μονοφασικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να προηγηθεί base gel ως βάση (Mystic).

 • Camouflage Gel

  Τα Camouflage Gel της Crocus διατίθενται σε 17 διαφορετικές αποχρώσεις προκειμένου να καλύψουν τις προσδοκίες ακόμη και της πιο απαιτητικής τεχνήτριας αλλά και τα γούστα της πιο "ψαγμένης"πελάτισσας. Οι ρευστότητες και οι υφές διαφέρουν - λεπτόρρευστα τζελ, παχύρευστα, μέτριας ρευστότητας, ζελοειδής σύστασης, εμπλουτισμένα με ίνες ακρυλικού κάποια για μεγαλύτερη ακόμη αντοχή στο νύχι, όλα σχεδιασμένα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Όταν μιλάμε για Camouflage Gel μιλάμε για τριφασικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προηγηθεί βάση ( Mystic ) πριν ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα νύχια μας.

 • Acrygel

  Ακρυλικά νύχια με τις ευκολίες του gel

  Το Acrylgel (ή Acryl Gel) είναι ένα καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο για όσους θέλουν "ανθεκτικά ακρυλικά νύχια" με τις ευκολίες του gel. Η μαλακή του σύσταση κάνει τη διαφορά - από τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο -  καθώς είναι ευκολοδούλευτο  ακόμα και από την πιο αρχάρια τεχνίτρια.

 • Βιβλίο Ονυχοπλαστικής
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 9 από 32 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 9 από 32 αντικείμενα