Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Εργαλεία & Εξαρτήματα Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Nail Machines & Tools, επαγγελματικά εργαλεία για όλες τις τεχνικές ονυχοπλαστικής, τροχοί, συσκευές πολυμερισμού, φρέζες, πινέλα, αναλώσιμα υλικά, όλα προορισμένα για επαγγελματική χρήση.

Υποκατηγορίες

 • Συσκευές

  Electric Nail Drills, συσκευές πολυμερισμού, όλα για εργασίες πάνω σε τεχνητά και φυσικά νύχια, κατάλληλα τόσο για pedicure όσο για manicure. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται αυστηρά από επαγγελματίες.

 • Εργαλεία

  Implements / Nail Tools, επαγγελματικά εργαλεία υψηλών προδιαγραφών για εργασίες manicure, pedicure.

 • Πινέλα

  Nail Brushes, μεγάλη γκάμα επαγγελματικών πινέλων συνθετικής τρίχας για όλες τις εργασίες ονυχοπλαστικής. Κατάλληλα για χτίσιμο με τζελ, δημιουργία Nail Art σχεδίων, 3D σχεδίων. Απογειώστε τις Nail Art δημιουργίες σας με τα ombre Brush, με τα πινέλα σιλικόνης και τα dot Pen.

 • Φρέζες

  Οι φρέζες νυχιών της Crocus είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροχού για εργασίες είτε πάνω σε τεχνητά νύχια είτε σε φυσικά νύχια. Υπάρχουν φρέζες για νύχια από, κοβάλτιο, φρέζες με επικάλυψη PVD, κεραμικές, καρβιδίου και διαμαντόφρεζες. Οι φρέζες για νύχια είναι ιδανικές για τεχνίτριες που χρησιμοποιούν τροχό για την περιποίηση των άκρων.

 • Αναλώσιμα Υλικά

  Λίμες, buffer, πoδιές, μάσκες, φόρμες επιμήκυνσης νυχιών, πανάκια κυτταρίνης αποτελούν τα βοηθητικά αλλά τόσο απαραίτητα "εργαλεία" μιας τεχνίτριας νυχιών για εργασίες manicure - pedicure.

 • Καλλυντικά

  Ολοκληρώστε τη περιποίηση των άκρων των χεριών αλλά και των ποδιών με τις κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης,  αποκαθιστώντας την υγρασία του δέρματος που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Τέλος μπορείτε να απολυμάνετε τα μικροεργαλεία σας με ήπια αντισηπτικά.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 9 από 15 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 9 από 15 αντικείμενα