Δείτε περισσότερα

Επιλογή Βάσης Για Gel

Όταν χρησιμοποιώ gel για τεχνητά νύχια, ποια βάση να χρησιμοποιήσω για καλύτερη συγκόλληση με το φυσικό νύχι;

Λατρεύουμε τα gel γιατί μας δίνουν απίστευτες επιλογές για να δημιουργήσουμε τεχνητά νύχια. Το ίδιο ισχύει και για τα acrygel που μας δίνουν όλες τις δυνατότητες του ακρυλικού με την ευκολία χρήσης του gel. Η Crocus Nail Cosmetics έχει καταξιωθεί πλέον ως η κορυφαία εταιρεία στο Gel στην Ελλάδα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τεχνίτριες νυχιών ή πελάτισσες αναφέρουν ότι τεχνητά νύχια που δημιουργήθηκαν με gel ή acrygel «δεν κρατούν», ότι «φουσκώνουν», «ξεκολλούν» ή ακόμα και ότι «δεν το δέχεται η επιδερμίδα». Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορούν να αποτρέψουν τέτοια προβλήματα και να εξασφαλίσουν  ότι το σχέδιο θα παραμείνει στα νύχια σας, όπως ακριβώς θέλετε.

Πρώτα από όλα, μην ξεχνάτε ότι προϋπόθεση για τη δημιουργία νυχιών με gel αποτελούν το «σωστό μανικιούρ» και η «αφυδάτωση της ονυχαίας πλάκας». Με αυτό ως δεδομένο, η επιλογή της καταλληλότερης βάσης είναι το κλειδί που εξασφαλίζει ότι η δημιουργία σας θα έχει διάρκεια και δεν θα χρειαστεί να τη «συντηρήσετε» ή να τη «φρεσκάρετε» τόσο σύντομα.

Η επιλογή βάσης

Πολλές τεχνίτριες πιστεύουν ότι μια απλή βάση ημιμόνιμου ή το rubber base είναι αρκετό ώστε να χτίσουμε ένα set. Θα πρέπει όμως να έχουμε υπόψη μας ότι χρησιμοποιώντας μία απλή βάση σε μπουκάλι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δημιουργηθούν μικροφυσαλίδες.  Αυτές δημιουργούνται από αέρα που εισχωρεί ανάμεσα στο νύχι και στο gel, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες μαζί να εγκλωβιστεί και ανεπιθύμητη υγρασία που θα αποβεί μοιραία για την αντοχή της δημιουργίας μας.

Γνωρίζοντας ότι με την πάροδο των ημερών και αναλόγως των καταστάσεων στις οποίες θα βρεθούν τα χέρια μας, τα απλά bases μπορεί να σκληρύνουν και να δημιουργηθούν ραγίσματα (cracks) τα οποία επηρεάζουν αρνητικά το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό προτείνουμε προϊόντα που παραμένουν ελαστικά, ενώ -ιδανικά- είναι συσκευασμένα σε βάζο και όχι σε μπουκάλι, καθώς εκεί είναι δυσκολότερο να εγκλωβιστεί αέρας. Επιπλέον, σε περίπτωση που χρειαστεί ανάδευση, να μπορούμε να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα με αργές κινήσεις που δεν δημιουργούν μικροφυσαλίδες.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το Crocus Mystic, λεπτόρρευστο, ελαστικό με διάρκεια που καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια του νυχιού, ακόμα και εκεί που δε φτάνει το πινέλο, εκμηδενίζοντας πιθανά προβλήματα. Λόγω αυτής της ιδιότητας που έχει, έχουμε ακούσει πολλές τεχνίτριες να το αποκαλούν «αυτοεπιπεδουμένο». Το Crocus Mystic είναι κατάλληλο και για φυσική ενίσχυση του νυχιού.

Click to access the login or register cheese