Σεμινάρια

Η φροντίδα και ο καλλωπισμός των άκρων  αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Η περιποίηση των άκρων σχετίζεται πολλές φορές με θέματα υγείας και ολοκληρώνεται με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις δίνοντας ένα όμορφο και υγιές αποτέλεσμα. Οι σπουδαστές της ειδικότητας αυτής εκπαιδεύονται άριστα σε όλες τις διαδικασίες και τεχνικές  περιποίησης άκρων υπό την επίβλεψη της Anna Telmanova καταξιωμένη επαγγελματία του χώρου με εμπειρία, αγάπη στην εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση σε ότι πιο καινοτόμο απαιτεί η τέχνη αυτή. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών σου, μπορείς να διεκδικήσεις με σιγουριά μια θέση εργασίας έχοντας όλα τα εφόδια που απαιτούνται από έναν σωστό επαγγελματία.

Για αρχάριους

Τα σεμινάρια που  παρέχουμε είναι ιδιαίτερα, αποτελούνται από πέντε μαθήματα διάρκειας 20-25 ωρών. Υπάρχει ευελιξία ως προς τις ώρες και μέρες των μαθημάτων καθώς αυτές προσαρμόζονται  σύμφωνα με το πρόγραμμα σας. Η διδασκαλία γίνεται στο χώρο μας με δικά μας υλικά, πάνω σε μοντέλα. Παρέχεται η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στο χώρο μας με τα δικά μας υλικά.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 • Ανατομία χεριού – νυχιών
 • Επιλογή σχήματος νυχιών
 • Χρήση τροχού και εξαρτήματα αυτού
 • Τεχνική λείανσης
 • Εφαρμογή Gel βήμα – βήμα
 • Μονοφασικό – Τριφασικό σύστημα
 • Φυσική ενίσχυση – Επιμήκυνση με φόρμα
 • Αφαίρεση Gel

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

 • Ανατομία ποδιού – νυχιών
 • Πρόβλημα εισχώρησης νυχιών στα μεγάλα δάχτυλα των κάτω άκρων και αντιμετώπισή του
 • Θεραπεία υπερκερατώσεων, κάλων
 • Ορθή χρήση τροχού

Ονυχοπλαστική

Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Ημιμόνιμο εκμάθηση τεχνικής για γρήγορη υλοποίηση, φυσική εμφάνιση, μεγάλη διάρκεια και ελάχιστο κόστος υλικών. Διάρκειας 12 ωρών.

Nail Art

Γραμμικό σχέδιο, 3DPlasteline, OneStroke, θεματικά

Διάρκειας 8 ώρων σε κάθε ενότητα.

Ο σπουδαστής εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικέςκαι μεθόδους της αισθητικής άκρων στον πλήρως εξοπλισμένο Studio μας. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την πρακτική του καθώς τα μαθήματα πραγματοποιούνται πάνω σε μοντέλα, με αυτόν τον τρόπο αποκτά εμπειρία, ώστε να αποφοιτήσει με συγκριτικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας τεχνίτης ονυχοπλαστικής.

Τα μαθήματα είναι ατομικά και διαμορφώνονται στις ανάγκες και στο ωράριο του κάθε σπουδαστή.

Υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής εξάσκησης στο χώρο μας με δικά μας υλικά.

Τα μαθήματα γίνονται πάντα σε μοντέλα.

Αποτρίχωση (με κερί - κλωστή)

Μία προσωρινή αλλά πολύ αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης. Διαφορετικά είδη κεριών χρησιμοποιούνται ανάλογα με το δέρμα και το είδος της τρίχας. Η τρίχα αφαιρείται εύκολα χωρίς ερεθισμό, αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα. Συνιστάται σε όλες τις επιφάνειες του σώματος, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές (μασχάλες, μπικίνι). Η μέθοδος της αποτρίχωσης με κλωστή ξεκίνησε στην αρχαιότητα από την Τουρκία, χώρες της Μέσης Ανατολής και την Ινδία. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική για την περιοχή φρυδιών και του άνω χείλους. Διαρκεί 2-4 εβδομάδες και είναι λιγότερο επώδυνη από την αποτρίχωση με κερί. Διάρκειας 6 ωρών.

Φόρμα Επικοινωνίας